Select Page

SEO training IMU

 

SEO strategie bepalen

Hoe werkt Google’s algoritme?

SEO structuur toepassen

Hoe werken backlinks en hoe kom je eraan?

Keywordonderzoek (zoekwoordenonderzoek)

Welke SEO- en marketingtools moet je gebruiken?

Contentstrategie toepassen

Over je domeinnaam

Rich snippets

En nog veel meer!

Lees ook het nieuwste boek van Tonny: ‘De online marketing tornado

 

Wat ondernemers

zeggen over de SEO training

In 2015 kwam ik in contact met Tonny en Martijn. Hun expertise en motiverende manier van kennisdeling hebben ertoe geleid dat onze business compleet is veranderd, met name doordat we zo goed scoren in Google. Meer omzet, minder werk. Nu hebben ze al hun kennis op het gebied van SEO gebundeld. Een must-have voor iedereen die, met zijn business, het internet wil domineren.

Wat mij aantrok aan de SEO training van de IMU is dat ze niet alleen beweren dat ze weten hoe het spelletje werkt, maar dat ze dit spel ook op dagelijkse basis spelen. De SEO-training is daardoor mega-praktisch en levert resultaat. Zo sta ik nu met meerdere belangrijke zoektermen in de top van Google!

Mijn business is door IMU de laatste tijd gegroeid omdat ik nu steeds beter wordt gevonden op het internet. Dankzij de opbouw worden artikelen vaak al binnen een dag goed gevonden en soms al direct op pagina 1 van Google. Dat stimuleert en bevordert de groei enorm!

Andere bedrijven

van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Met behulp van Phoenix maak je een winstgevende website in een handomdraai. Een website van Phoenix staat direct online en maak je razendsnel effectieve en converterende landingspagina’s. Waar wacht je op? Probeer Phoenix gratis uit!

Met deze Plug&Pay software staat binnen enkele minuten je betaalpagina online en kunnen je klanten direct afrekenen. Hierbij is het ook mogelijk om terugkerende betalingen in te stellen voor bijvoorbeeld abonnementen. Probeer Plug&Pay gratis uit!

Huddle is ideaal als je online trainingen of cursussen (e-learning software) aanbiedt. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschappen die je je cursisten kan aanbieden. Probeer Huddle gratis uit!