Bouw je eigen website met Phoenix

 

Bouw met Phoenix unieke landingspagina’s, funnels en je hele website. Maak een keus uit meer dan 70 templates. Vul alleen maar je eigen tekst in en voeg foto’s toe. Maak een unieke productlancering met de ingebouwde module voor productlanceringen.

Plaats je website bovenaan in Google boven je concurrenten.

Behaal hogere conversies

 

Ga direct online!

Phoenix is direct klaar om te starten zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Keus uit diverse templates

Geen zin om een complete website te bouwen? Kies een template en voeg je tekst en foto’s toe!

Lanceer je product

Een nieuw product toevoegen? Met afteltimers verhoog je je conversie.

Hoger in Google

Trek met de juiste SEO (zoekmachineoptimalisatie) gratis bezoekers naar je website.

Bespaar tijd

Je hoeft niet te bellen met je webbouwer voor wijzigingen, pas alles snel zelf aan.

Responsive design

Je website ziet er ook extreem goed uit op alle mobiele telefoons en tablets.

Conversie verhogen

Van bezoekers klanten maken? Vergroot je conversie door de juiste triggers in te stellen.

Phoenix groeit mee

Phoenix en de Internet Marketing Unie gaan altijd mee in de laatste trends en technieken.

Phoenix ontzorgd

Phoenix krijg je inclusief een SSL-certificaat, goede hosting, diverse uitbreidingen en natuurlijk updates.

Ik heb jarenlang gewerkt met andere webbased software voor mijn sites. Het grote voordeel van Phoenix in vergelijking daarmee is de helpdesk. Ik moest eerder altijd zoeken naar tutorials of youtube filmpjes van iemand die iets uitlegt. Dat is niet altijd erg, maar het is niet efficient. Een Nederlandstalige snelle support is dat wel. Ik heb het niet daarvoor aangeschaft, maar het blijkt één van de grootste voordelen.

 

Robbert

Erg handige en makkelijke website software (ook als je een leek bent zoals ik). Snel en zonder moeite een pagina opmaken met veel mooie kant en klare bewezen succesvolle templates , zeer zeker gebruiksvriendelijk en als je er even niet uitkomt, dan is er nog een prima support die snel reageert op je vragen. Dankjewel Maartje! Dankjewel Jeff! Voor al jullie hulp tot zover en waarschijnlijk straks ook alweer :).

 

Nikki

Wat is

Phoenix?

Phoenix is een stukje software in je browser waarmee je een website kan maken. Een beetje zoals WordPress is. Maar dan beter, sneller en veiliger. Dankzij de door Tonny Loorbach uitgedachte SEO-technieken kom je al snel naar boven in Google met je website. Er is keus uit meer dan voldoende templates om snel te starten met het bouwen van je website. Phoenix is in beheer van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat er diverse nieuwe technieken en manieren om Phoenix beter te laten werken constant worden toegevoegd. Dankzij de uitstekende supportafdeling van Phoenix heb je binnen no-time een antwoord op al je vragen. Heb of wil je een webshop? Bekijk dan ook eens Plug en Pay.

 

 

Phoenix website

laten bouwen

Kijk, het is heel simpel. Je bent druk of je hebt gewoon geen zin om je te verdiepen in het bouwen van een website. Je kan ook een Phoenix website voor je laten maken met de zogenaamde montageservice van Phoenix. Je begint met een gesprek met het team en van daaruit word de website gemaakt. Tussendoor zie je hoe de website gemaakt word en krijg je updates. Wil je de website SEO klaar maken? Ook dat is geen enkel probleem.