Select Page

Online marketing tornado tools

 

Bouw met Phoenix unieke landingspagina’s, funnels en je hele website. Maak een keus uit meer dan 70 templates. Vul alleen maar je eigen tekst in en voeg foto’s toe. Maak een unieke productlancering met de ingebouwde module voor productlanceringen.

Met Plug&Pay beheer jij het betaalgedeelte van je website of webshop. Dankzij de geweldige toevoeging van de ‘up-sell’ krijgen de bezoekers tijdens en na het afrekenen de kans om een (actie)-product te kopen waardoor je je omzet en conversie verhoogt. Met de uitgebreide statistieken zie je alles wat je klant uitvoert en welke aankopen ze maken.

Met Huddle bouw jij in een handomdraai je unieke community inclusief e-learning. Door het forum blijf je mensen enthousiast aan je merk binden. Door gamification blijven mensen actief in de community.

 

Wat ondernemers

zeggen over de Tornado Tools

Ik heb jarenlang gewerkt met andere webbased software voor mijn sites. Het grote voordeel van Phoenix in vergelijking daarmee is de helpdesk. Ik moest eerder altijd zoeken naar tutorials of youtube filmpjes van iemand die iets uitlegt. Dat is niet altijd erg, maar het is niet efficient. Een Nederlandstalige snelle support is dat wel. Ik heb het niet daarvoor aangeschaft, maar het blijkt één van de grootste voordelen.

Ik was op zoek naar een manier om mijn online diensten te verkopen zonder met een webshop te hoeven worstelen. Plug&Pay doet dit perfect. Nu kan ik linken naar gebruikersvriendelijke checkout die al het werk uit handen neemt, maar ook flexibel is. Ik vind het vooral fijn dat je per product een aparte checkout pagina kunt ontwerpen.

Anderhalf jaar geleden stapte ik met ‘Huddle’ over op een nieuwe leeromgeving i.c.m. een community. De afgelopen maanden is deze gitaarles community uitgegroeid tot meer dan 11.500 gebruikers en in totaal meer dan 3.500 berichten.

Informatie

Tornado Tools

Wie zijn

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren?

Tonny Loorbach is geboren in 1987 en is een Nederlande ondernemer. Samen met Martijn van Tongeren zwaait hij de scepter over de Internet Marketing Unie. Naast de IMU heeft Tonny ook nog een aantal andere bedrijven:  Plug&Pay, Huddle B.V. en Phoenix B.V.

In 2010 startte Tonny Loorbach als zelfstandig ondernemer met zijn eigen website. Dat deed hij vanuit huis, zonder geld aan een Ikea tafel. Hij kwam al snel achter de waarde van SEO en besloot dit tot de basis van zijn online strategie te maken. Inmiddels zijn zijn bedrijven miljoenen waard, zijn ze toonaangevend en niet meer weg te denken in marketingland.

Tonny Loorbach heeft door de jaren heen al duizenden ondernemers geholpen, geadviseerd en bijgestaan. Vele daarvan hebben duizenden bezoekers nu per maand op de website. Tonny Loorbach heeft zijn ervaring opgeschreven in het boek ‘Doelgerichte SEO’ én het onlangs verschenen boek ‘De online marketingtornado‘.

 

Martijn van Tongeren bouwde in 2009 zijn eerste voor de lokale stomerij om de hoek. Vanaf dat moment had de magie van internet hem in zijn greep en dompelde hij zich onder in de wereld van de online marketing. Hij werd ondernemer en klant bij de IMU vanaf 2012. Vanaf 2014 is hij in dienst bij de IMU.

In 2016 begon Martijn meer marketingactiviteiten op te pakken. Dat ging hem zo goed af dat er naast nieuwe klanten ook nieuwe businessopportunitys op het pad van Martijn en Tonny kwamen. In 2017 is Martijn compagnon geworden bij de IMU en valt net zoals Tonny niet meer weg te denken in marketingland.

Sinds die tijd is de IMU meer dan verdubbeld is is de IMU uitgebouwd naar 6 bedrijven. Samen met Tonny Loorbach schreef Martijn van Tongeren in 2020 het onlangs verschenen boek ‘De online marketingtornado’.

 

Andere bedrijven

van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Met behulp van Phoenix maak je een winstgevende website in een handomdraai. Een website van Phoenix staat direct online en maak je razendsnel effectieve en converterende landingspagina’s. Waar wacht je op? Probeer Phoenix gratis uit!

Met deze Plug&Pay software staat binnen enkele minuten je betaalpagina online en kunnen je klanten direct afrekenen. Hierbij is het ook mogelijk om terugkerende betalingen in te stellen voor bijvoorbeeld abonnementen. Probeer Plug&Pay gratis uit!

Huddle is ideaal als je online trainingen of cursussen (e-learning software) aanbiedt. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschappen die je je cursisten kan aanbieden. Probeer Huddle gratis uit!