Masterclass jacko meijaard van internet succes gids

 

  Alle videotrainingen van Jacko Meijaard

Alle instructies om te beginnen met het opbouwen van een passief inkomen

Alle blueprints

Persoonlijke support van Jacko Meijaard

Als je vandaag de beslissing neemt om van start te gaan met de affiliate marketing revolutie krijg je maar liefst 84% korting

Claim hier je kortingscode >

Affiliate marketing revolutie

Hoe werkt het?

  Bekijk de tientallen video’s gemaakt door Jacko Meijaard hoe je affiliate marketing kan toepassen

Leer hoe je een winstgevende website moet starten

Geen kennis van websites? Geen probleem, met een heldere uitleg staat er in enkele minuten een website online

Leer hoe je meer bezoekers, meer kliks en meer inkomsten krijgt door affiliate marketing

Verdien passief: je website is altijd online. Of je nu thuis bent of niet, op vakantie of waar dan ook, je business loopt door.

Over

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids en daarmee ook van de affiliate marketing revolutie. Zijn bijzonder levensverhaal is opgeschreven in het Algemeen Dagblad. Geld verdienen doet Jacko met affiliate marketing. Met affiliate marketing verkoop jij producten of diensten voor andere bedrijven waarmee je een (terugkerende) commisie kan verdienen.

Jack heeft meer dan 30 websites waarop hij dit toepast. Deze websites zitten in de branche dating, elektronica, afvallen, hobby, klussen, zorgtoeslag en muziek. Jacko krijgt hiermee soms wel meer dan 4000 euro per dag binnen.

Een droom? Zeker. Het is niet als je net start dat je dit gaat verdienen. Het vraagt veel doorzettingsvermogen. Jacko is al jaren bezig geweest om het zo ver te krijgen met een heel simpel principe: volhouden. “Het duurde drie maanden voordat ik mijn eerste geld ging verdienen met een site die ik had gemaakt over iPhones. Het was volhouden, maar ik zag dat het kon. En toen dacht ik: als ik 15 euro kan verdienen kan ik ook 30 euro verdienen. Het is een kwestie van opschalen. Meer sites.

Jacko Meijaard zijn vermogen is hierdoor sterk toegenomen. Hij woont in een royaal koophuis in het mooie Yerseke. Stedentrips doet hij ter ontspanning, voetbalwedstrijd in London volgen is geen probleem. Hoe dat kan? Simpel, met zijn websites verdient hij toch gewoon passief door.