Internet marketing unie event 2020

 

12 unieke sprekers waaronder Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Dag 1: over traffic en zichtbaarheid

Dag 2: over conversie en sales

Dag 3: over impact maken met je business

Ontmoet andere ondernemers en praat met elkaar

Stel je vragen aan de experts

Inclusief lunch, drankjes en goodiebag

Ontdek de nieuwste SEO trends

 

Wat ondernemers

zeggen over het Internet marketing unie event

Opnieuw erg inspirerend. Ik ben vaker naar dit soort events geweest en één van mijn redenen waarom ik ga is dat je ook andere ondernemers ziet die met dezelfde dilemma’s te maken hebben. Erg inspirerend.

Het was weer leuk en leerzaam. Wij hebben er veel van opgestoken. Het is heel bijzonder om dit mee te maken. De presentaties waren op zo’n manier gebracht dat ik erg enthousiast werd om aan mijn business te werken.

Het is goed om in zo’n inspirerende omgeving te zijn met inspirerende sprekers en mensen om je heen. Het kwartje is gevallen en ik zit vol met nieuwe inzichten.

Informatie

Internet Marketing Unie Event 2020

Locatie

Hotel Theater Figi
Het Rond 2, 3701 HS Zeist
Telefoon: 31 (0)30 692 74 00
E-mail: info@figi.nl

Datum

7 oktober 2020
8 oktober 2020
9 oktober 2020
}

Tijden

Dagelijks van 9.00 – 18.00 uur

Wie zijn

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren?

Tonny Loorbach is geboren in 1987 en is een Nederlande ondernemer. Samen met Martijn van Tongeren zwaait hij de scepter over de Internet Marketing Unie. Naast de IMU heeft Tonny ook nog een aantal andere bedrijven:  Plug&Pay, Huddle B.V. en Phoenix B.V.

In 2010 startte Tonny Loorbach als zelfstandig ondernemer met zijn eigen website. Dat deed hij vanuit huis, zonder geld aan een Ikea tafel. Hij kwam al snel achter de waarde van SEO en besloot dit tot de basis van zijn online strategie te maken. Inmiddels zijn zijn bedrijven miljoenen waard, zijn ze toonaangevend en niet meer weg te denken in marketingland.

Tonny Loorbach heeft door de jaren heen al duizenden ondernemers geholpen, geadviseerd en bijgestaan. Vele daarvan hebben duizenden bezoekers nu per maand op de website. Tonny Loorbach heeft zijn ervaring opgeschreven in het boek ‘Doelgerichte SEO’ én het onlangs verschenen boek ‘De online marketingtornado‘.

 

Martijn van Tongeren bouwde in 2009 zijn eerste voor de lokale stomerij om de hoek. Vanaf dat moment had de magie van internet hem in zijn greep en dompelde hij zich onder in de wereld van de online marketing. Hij werd ondernemer en klant bij de IMU vanaf 2012. Vanaf 2014 is hij in dienst bij de IMU.

In 2016 begon Martijn meer marketingactiviteiten op te pakken. Dat ging hem zo goed af dat er naast nieuwe klanten ook nieuwe businessopportunitys op het pad van Martijn en Tonny kwamen. In 2017 is Martijn compagnon geworden bij de IMU en valt net zoals Tonny niet meer weg te denken in marketingland.

Sinds die tijd is de IMU meer dan verdubbeld is is de IMU uitgebouwd naar 6 bedrijven. Samen met Tonny Loorbach schreef Martijn van Tongeren in 2020 het onlangs verschenen boek ‘De online marketingtornado’.

 

Andere bedrijven

van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Met behulp van Phoenix maak je een winstgevende website in een handomdraai. Een website van Phoenix staat direct online en maak je razendsnel effectieve en converterende landingspagina’s. Waar wacht je op? Probeer Phoenix gratis uit!

Met deze Plug&Pay software staat binnen enkele minuten je betaalpagina online en kunnen je klanten direct afrekenen. Hierbij is het ook mogelijk om terugkerende betalingen in te stellen voor bijvoorbeeld abonnementen. Probeer Plug&Pay gratis uit!

Huddle is ideaal als je online trainingen of cursussen (e-learning software) aanbiedt. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschappen die je je cursisten kan aanbieden. Probeer Huddle gratis uit!