Internet marketing unie coaching

 

Maandelijkse coaching

Maandelijks een Q&A met Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Toegang tot alle IMU expert cursussen

Toegang tot opnames van alle IMU events

Toegang tot opnames van alle IMU masterclasses

Toegang tot de IMU community met duizenden leden en ondernemers

 

Wat ondernemers

zeggen over de Internet marketing unie coaching

Ik volg de IMU al enige jaren en zij zijn de absolute autoriteit op het gebied van Internet Marketing in Nederland. Ze delen een schat aan waardevolle informatie die ik dagelijks gebruik voor mijn business. Daarnaast luister ik sinds kort ook graag naar hun podcasts, waarin ze hun ervaringen op een leuke, maar toch professionele manier delen.

Professionele enthousiaste jongens die door hun eigen heldere verhaal te delen over hun online business, andere ondernemers inspireren om kritisch naar hun onderneming te kijken en ze (marketing) tips en tools te geven om bedrijf en omzet te verbeteren. Ik heb net hun gratis 6 daagse online tornado challenge gevolgd en heb er ontzettend veel van geleerd.

Dit vind ik het beste tot nu toe op het gebied van online marketing. Helder, open, transparant. Een krachtige, simpele, stap-voor-stap aanpak om met succes een online onderneming op te bouwen. Met enorm veel enthousiasme en plezier delen deze succesvolle ondernemers alles wat ze met je kunnen delen. Met maar één doel. Ook jou zien slagen.

GRATIS alle IMU cursussen bij de

Internet Marketing Unie coaching

Wie zijn

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren?

Tonny Loorbach is geboren in 1987 en is een Nederlandse ondernemer. Samen met Martijn van Tongeren zwaait hij de scepter over de Internet Marketing Unie. Naast de IMU heeft Tonny ook nog een aantal andere bedrijven:  Plug&Pay, Huddle B.V. en Phoenix B.V.

In 2010 startte Tonny Loorbach als zelfstandig ondernemer met zijn eigen website. Dat deed hij vanuit huis, zonder geld aan een Ikea tafel. Hij kwam al snel achter de waarde van SEO en besloot dit tot de basis van zijn online strategie te maken. Inmiddels zijn zijn bedrijven miljoenen waard, zijn ze toonaangevend en niet meer weg te denken in marketingland.

Tonny Loorbach heeft door de jaren heen al duizenden ondernemers geholpen, geadviseerd en bijgestaan. Vele daarvan hebben duizenden bezoekers nu per maand op de website. Tonny Loorbach heeft zijn ervaring opgeschreven in het boek ‘Doelgerichte SEO’ én het onlangs verschenen boek ‘De online marketingtornado‘.

 

Martijn van Tongeren bouwde in 2009 zijn eerste voor de lokale stomerij om de hoek. Vanaf dat moment had de magie van internet hem in zijn greep en dompelde hij zich onder in de wereld van de online marketing. Hij werd ondernemer en klant bij de IMU vanaf 2012. Vanaf 2014 is hij in dienst bij de IMU.

In 2016 begon Martijn meer marketingactiviteiten op te pakken. Dat ging hem zo goed af dat er naast nieuwe klanten ook nieuwe businessopportunitys op het pad van Martijn en Tonny kwamen. In 2017 is Martijn compagnon geworden bij de IMU en valt net zoals Tonny niet meer weg te denken in marketingland.

Sinds die tijd is de IMU meer dan verdubbeld is is de IMU uitgebouwd naar 6 bedrijven. Samen met Tonny Loorbach schreef Martijn van Tongeren in 2020 het onlangs verschenen boek ‘De online marketingtornado’.

 

Andere bedrijven

van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Met behulp van Phoenix maak je een winstgevende website in een handomdraai. Een website van Phoenix staat direct online en maak je razendsnel effectieve en converterende landingspagina’s. Waar wacht je op? Probeer Phoenix gratis uit!

Met deze Plug&Pay software staat binnen enkele minuten je betaalpagina online en kunnen je klanten direct afrekenen. Hierbij is het ook mogelijk om terugkerende betalingen in te stellen voor bijvoorbeeld abonnementen. Probeer Plug&Pay gratis uit!

Huddle is ideaal als je online trainingen of cursussen (e-learning software) aanbiedt. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschappen die je je cursisten kan aanbieden. Probeer Huddle gratis uit!