Select Page

Geld verdienen

met bol.com

Geld verdienen met bol.com

De kans is groot dat jij wel eens een reclame voorbij hebt zien komen met een of andere cursus om geld te verdienen met Bol.com. Veel mensen weten het niet, maar geld te verdienen met Bol.com is echt voor iedereen weggelegd. Aangezien er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat hebben we in dit artikel het een en ander voor je op een rijtje gezet. Door middel van deze handige informatie weet je voortaan ook hoe geld te verdienen met Bol.com mogelijk is van thuis uit!

Sluit je aan bij het partnerprogramma

Het makkelijkste is om je aan te melden bij het affiliate marketing programma van Bol.com. Door deze methode kan je geld te verdienen met Bol.com door mensen te lokken naar bepaalde soorten producten. Hoe krijg je hier precies geld voor? Het werkt als volgt: jij promoot een bepaald product, vervolgens klikt de klant op dit product. Als de klant besluit om een aankoop te maken dan krijg jij een bepaalde commissie over dit aankoopbedrag. Zelf hoef je dus helemaal geen spullen of producten in huis te hebben, je hoeft de producten alleen maar te promoten. Wanneer je eenmaal een aardige klantenkring hebt opgebouwd kan je op deze manier veel geld te verdienen met Bol.com. Dit is de meest voor de hand liggende methode nu je zelf niets nodig hebt.

Beginnen met dropshipping

Waarschijnlijk heb je wel eens van de term dropshipping gehoord. Dit houdt in dat je producten verkoopt, maar dat je de logistiek en de verzending overlaat aan een derde partij. Dit is een prima optie als je een bepaald product wilt verkopen maar niet zoveel zin hebt om een eigen voorraad aan te houden. In tegenstelling tot de manier van hierboven zal je voor deze methode wel kosten moeten maken. Je moet namelijk werk stoppen in het uitzoeken van de dropshipping bedrijven en je moet de klantenservice onder handen nemen. Zolang je dit in de gaten houdt is dit ook een prima optie om mee te beginnen. Passief geld te verdienen met Bol.com zal hiermee binnen no time ook voor jou in het verschiet liggen. Hou er wel rekening mee dat dropshipping momenteel onder vuur ligt. Mensen misbruiken ook het systeem van dropshipping.

Communiceer duidelijk naar klanten toe wat de productroute is. Iedereen kan iets verkopen via Aliexpress, maar dat mensen dan 5 weken lang op een pakketje moeten wachten is een heel slecht idee. Zorg dan dat je een leverancier hebt in Europa waardoor de garantie naar de klant er is dat het product binnen enkele dagen bezorgd kan worden. Kijk bijvoorbeeld dit item van Boos met Tim Hofman.

Eigen producten aanbieden

Wil je geld te verdienen met Bol.com dan kan je natuurlijk ook je eigen producten aanbieden via het platform. Door dit te doen krijg je vaak meer dan wanneer je zou doen aan dropshipping. Wel moet je hiervoor een eigen voorraad aanhouden. Afhankelijk van de producten die je verkoopt kan dit aardig wat kosten met zich meebrengen. Voor deze manier zal je dus wat meer kapitaal nodig hebben om alles op te kunnen zetten via Bol.com

Je ziet dus wel dat geld te verdienen met Bol.com echt niet zo lastig is als je zou denken. Je moet er natuurlijk wel geduld voor hebben, maar wanneer het eenmaal loopt stroomt het geld zo binnen. Door de toegankelijke werkwijze is het ook voor jou mogelijk om vandaag nog te verdienen met het platform van Bol.com.