Geld verdienen via Bol.com

 

Leer hoe je Bol.com inzet voor meer zakelijke verkopen

Leer om een platformstrategie te ontwikkelen

Onderzoek een nichemarkt met bijpassend aanbod

Wat zijn de succesfacturen van je producten?

Leer hoe je geschikte leveranciers zoekt en onderhandel

Leer over de juiste prijsstrategie

 Hoe maak je je eigen private label?

Leer om Bol.com te domineren

Beter begrijpen hoe SEO en marketing werkt? Lees dan ook ‘Doelgerichte SEO‘ en ‘De online marketing tornado

 

Wat ondernemers

zeggen over ‘Geld verdienen met Bol.com’

Tegenwoordig zijn er uiteenlopende manieren om inkomen te creëren. Een bekende manier is online ondernemen. Tina Gosravani en Sander Roex hebben alle kennis in huis om je daarmee te helpen. Het boek stelt je in staat om zakelijk te gaan verkopen via Bol.com. En geef tips & trucs, instructies en goede raad om dit zo goed zo mogelijk op te gaan pakken. En succes hiermee te behalen.

Het boek leest bijzonder vlot en aangenaam. Geen moeilijke voorkennis nodig. De uitspraak “Iedereen kan het” lag nimmer zo treffend en de know-how is hier meer dan een leidraad. De stapsgewijze hoofdstukken leiden je duidelijk door het hele verhaal. De tools die je er gratis bij krijgt zijn niet enkel een bonus maar een uitstekende begeleiding die dieper ingaat en praktische hulp biedt. Kortom ik ben bijzonder blij met de aanschaf van dit boek en wil het iedereen aanraden die de stap naar verdienen bij Bol.com wil zetten.

Ik heb laatst een cursus aangeschaft van 1.000 euro waarin ik zou leren hoe ik kan verkopen via bol.com. Ik hoorde via via over dit boek en wat heb ik spijt dat ik zoveel voor de cursus heb betaald. Echt waar wat ik in het boek heb gelezen is duidelijker dan wat de cursus mij heeft opgeleverd. Ik weet nu precies hoe ik een private label product moet beginnen. Ook al zijn de meningen hierover soms negatief, dit boek heeft mij toch echt wel overtuigd om het WEL te doen in combinatie met bol.com. Heel mooi en bedankt auteurs van dit boek! Ik zou zeggen bespaar je zoveel geld om in cursussen te steken en koop dit boek en volg de stappen. Het werkt.

Inhoudsopgave

Geld verdienen via Bol.com

Hoofstuk 1 - Zakelijk verkopen via Bol.com

Uitleg over het systeem van Bol.com.

Hoofstuk 2 - Strategie

Je bent goedgekeurd als partner van Bol.com. Hoe nu verder? Bepaal je strategie.

Hoofdstuk 3 - Logistiek via Bol.com

Er is de mogelijkheid om vanuit de magazijnen van Bol.com je product regelrecht naar de klant te versturen. Hoe werkt dit?

Hoofdstuk 4 - Is een eigen webwinkel overbodig?

Is het noodzakelijk om nog een eigen webshop naast Bol.com te hebben?

Hoofdstuk 5 - Product

Over je product en presentatie.

Hoofdstuk 6 - Voorraadmanagement

‘Nee’ verkoop is nooit goed maar hoe weet je hoe je je voorraad moet inschatten?

Hoofdstuk 7 - Productlancering

Ennnn, je kan los. Maar hoe creeër je hype? Hoe moet je verder?

Hoofdstuk 8 - Next level

What lies beyond?

Over

Tina Gosravani en Sander Roex

Sander Roex en Tina Gosravani kennen elkaar van de opleiding Commercieel Management. Daar kregen ze het idee om samen te zoeken naar producten waar vraag naar is onder Nederlandse consumenten en die producten in de markt te zetten via online platforms. Roex had daar al langer ervaring mee: op zijn 13e begon hij met het doorverkopen van Ledlampen vanuit China.

 Lees hier een interview met Sander Roex en Tina Gosravani

 

Bol.com masterclass

van Jia Ruan

  Met deze 5 simpele stappen kan jij een succesvolle internet business opstarten ookal heb je 0 verstand van internetmarketing.
Makkelijk naast een baan of studie te doen.
Gratis training.
Sluit goed aan bij het boek ‘Geld verdienen via Bol.com’.

Andere boeken

Die je moet lezen over marketing en SEO

Met ‘Doelgerichte SEO’ van Tonny Loorbach leer jij hoe je de absolute toppositie in Google weet te behalen met je website of webshop.

Klik hier voor meer informatie

Met ‘De online marketing Tornado’ van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren maak jij je website vindbaar in Google. Dit boek is een aanrader voor iedere ondernemer.

Klik hier voor meer informatie

Aartjan van Erkel schreef ‘Maak ze gek!’. Een boek waarin hij uitlegd hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing

Klik hier voor meer informatie