Boeken

Internet Marketing Unie

Dé blauwdruk voor een online business

De online marketing tornado

Zo ontzetten veel kansen op internet als ondernemer. Hoe weet je wat de juiste kans is? En hoe moet je dan verder? In ‘De online marketing tornado’ schetsen Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren aan hand van concrete voorbeelden een blauwdruk voor jouw business.

Hoger in Google met

Winnen in Google

De meest complete gids voor een online stappenplan voor je SEO (zoekmachineoptimalisatie). Leer hoe je hoger in Google moet scoren voor meer converterende bezoekers. Leer hoe je op zoekwoorden moet richten en daardoor relevantie bezoekers trekt. Bekijk concrete voorbeelden van website die maandelijks meer dan 200.00 bezoekers krijgen en leer je eigen plan te trekken. Ga aan de slag met linkbuilding en leer wat het is en waar je op moet letten. Beste van dit boek? Het is gratis.

Meer leads en klanten met

De conversie code

Een website winstgevend maken is een proces. Leer hoe je conversie verhogende technieken kan toepassen in je website of webshop. Leer met neurowebdesign hoe je bezoekers moet prikkelen en tot aanschaf laten overgaan. Inclusief praktische voorbeelden van websites en funnels. Leer hoe je een funnel moet bouwen voor terugkerende omzet van bestaande klanten.

Structurele wederkerende inkomsten met

Online memberships

Leer hoe je je ideale online business moet opzetten met terugkerende omzet door een e-learning platform aan te bieden. Je eigen e-learning platform valt volledig te automatiseren. Eenmalig klaarzetten en geld verdienen! Leer wat je van Netflix en Spotify kunt leren.

Meer fans en ambassadeurs met

Community building

Je eigen community maken online? Fluitje van een cent met Huddle. Met je eigen community maak je meer fans en van je fans ambassadeurs. Verhoog de klantwaarde en retentie en zet gamification in voor een community driven ambassadeurschap.

Meer online verkopen met

Dé ultieme checkout

Dit boek gaat niet zomer over ‘de ultieme checkout, nee, dit boek gaat over DE ultieme checkout. Verlies je bezoekers die converteren in je winkelwagen? Blijft daar je omzet liggen? Lees dan zeker dit boek om je checkout pagina sterk te verbeteren. Hoe dan? Simpel, heb je wel eens aan de one-click upsell gedacht? Of een mooi kassakoopje toe te voegen? Haal de killers weg uit je afrekenproces en maak dé ultieme checkout.

 

Meer omzet met

Affiliate marketing

Spendeer jij geld aan Google Ads? Verstandig! Mits goed insteld kan Google Ads veel voor je business opleveren. MAAR, heb je wel eens aan affiliate marketing gedacht? Met affiliate marketing creëer je een stroom van websites die jouw product of dienst verkopen voor een kleine commisie. Hoe dat werkt? Dat lees je in ‘Affiliate marketing’.

Doelgerichte SEO met

Doelgerichte SEO…

Iedereen in het bezit van een website of webshop moet ‘Doelgerichte SEO’ van Tonny Loorbach hebben gelezen. Nog niet gelezen? Koop dan het boek en verbaas je…