Leer hoe je met de affiliate marketing revolutie passief inkomen kan verdienen dankzij internet

 

Als je vandaag de beslissing neemt om van start te gaan met de affiliate marketing revolutie krijg je maar liefst 84% korting

Claim hier je korting >

Affiliate marketing revolutie

Hoe werkt het?

  Bekijk de tientallen video’s gemaakt door Jacko Meijaard hoe je affiliate marketing kan toepassen

Leer hoe je een winstgevende website moet starten

Geen kennis van websites? Geen probleem, met een heldere uitleg staat er in enkele minuten een website online

Leer hoe je meer bezoekers, meer kliks en meer inkomsten krijgt door affiliate marketing

Verdien passief: je website is altijd online. Of je nu thuis bent of niet, op vakantie of waar dan ook, je business loopt door.

Over

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids en daarmee ook van de affiliate marketing revolutie. Zijn bijzonder levensverhaal is opgeschreven in het Algemeen Dagblad. Geld verdienen doet Jacko met affiliate marketing. Met affiliate marketing verkoop jij producten of diensten voor andere bedrijven waarmee je een (terugkerende) commisie kan verdienen.

Jack heeft meer dan 30 websites waarop hij dit toepast. Deze websites zitten in de branche dating, elektronica, afvallen, hobby, klussen, zorgtoeslag en muziek. Jacko krijgt hiermee soms wel meer dan 4000 euro per dag binnen.

Een droom? Zeker. Het is niet als je net start dat je dit gaat verdienen. Het vraagt veel doorzettingsvermogen. Jacko is al jaren bezig geweest om het zo ver te krijgen met een heel simpel principe: volhouden. “Het duurde drie maanden voordat ik mijn eerste geld ging verdienen met een site die ik had gemaakt over iPhones. Het was volhouden, maar ik zag dat het kon. En toen dacht ik: als ik 15 euro kan verdienen kan ik ook 30 euro verdienen. Het is een kwestie van opschalen. Meer sites.

Jacko Meijaard zijn vermogen is hierdoor sterk toegenomen. Hij woont in een royaal koophuis in het mooie Yerseke. Stedentrips doet hij ter ontspanning, voetbalwedstrijd in London volgen is geen probleem. Hoe dat kan? Simpel, met zijn websites verdient hij toch gewoon passief door.

Wat is passief inkomen?
Passief inkomen is geen gratis geld. Voor passief inkomen moet je tijd investeren. Die tijd betaald zich uiteindelijk terug in een passief inkomen.
Jacko Meijaard 10K club

Wat de 10K club van Jacko Meijaard is? Een persoonlijk coachings programma waarin Jacko Meijaard je coacht naar een passief inkomen van 10.000 euro per maand via internet. Klik hier om een kijkje te nemen.

Jacko Meijaard affiliate marketing

Jacko Meijaard heeft zijn status bereikt door onder andere deel te nemen aan affiliate marketing. Wil jij ook passief inkomen? Klik hier voor meer uitleg.

Affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie is een door Jacko Meijaard ontwikkelde methode. In deze interactieve omgeving leer je hoe je passief inkomen moet genereren.

Ervaringen Jacko Meijaard

Het internet staat vol met verhalen hoe mensen Jacko Meijaard en zijn lessen en affiliate markering revolutie ervaren. De informatie die je krijgt is erg goed. Als starter met affiliate marketing heb je erg veel aan zijn lessen. (klik hier en krijg korting op zijn lessen)

Jacko Meijaard forum

Jacko Meijaard heeft een forum waarin honderden mensen met elkaar praten en tips uitwisselen. Klik hier om deel te nemen.

Internet succes gids

Internet succes gids is één van de vele websites van Jacko Meijaard en tevens het forum.